Kannuksen kaupungin esiopetukseen ilmoittautuminen 2020

Lukuvuotena 2020-2021 ilmaiseen esiopetukseen ovat oikeutettuja ja velvoitettuja kaikki 6-vuotiaat (vuonna 2014 syntyneet) lapset. Laki on tullut voimaan 1.1.2015 ja velvoite on alkanut 1.8.2015.

Esiopetuksen lukuvuosi alkaa 12.8.2020

linkki eAsiointi 

esiopetukseen ilmoittautuminen

päivähoitohakemus

Ilmoita lapsesi esiopetukseen 15.2.2020 mennessä sähköisellä hakemuksella

Hakemus löytyy yllä olevasta linkista esiopetukseen ilmoittautuminen.  Palveluun tunnistaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Jos ilmoittautumisessa eAsioinnin kautta on ongelmia, ota yhteyttä päivähoitotoimistoon.

Tarvitseeko lapsesi esiopetuksen lisäksi päivähoitoa?

Lapsella on oikeus esiopetuksen lisäksi varhaiskasvatukseen silloin, kun lapsen molemmat huoltajat työskentelevät kokoaikaisesti, opiskelevat päätoimisesti tai ovat yrittäjiä. Varhaiskasvatus järjestetään esiopetusikäiselle lapselle myös siinä tapauksessa, jos se on tarpeen lapsen kehityksen, tuen tarpeen tai perheen olosuhteiden takia. Varhaiskasvatuksesta peritään asiakasmaksu. 

Nykyiset asiakasperheet:

Jos hoitosuhde ei katkea tehdään päivähoidon sijoituspäätös esiopetuksen päivähoitoon esikoulun alkamisesta lähtien automaattisesti.  Ole yhteydessä päivähoitotoimistoon jo toukokuun aikana ja ilmoita hoitosopimukseen tarvittava tuntimäärä ( 84 , 85-146 tai yli 146 tuntia / kuukausi).  

Uudet asiakasperheet
Ilmoita lapsi ensin esiopetukseen ja tee tämän lisäksi lapselle sähköinen päivähoitohakemus 4 kk ennen hoidon aloittamista yllä olevan linkin kautta.

Jos olet irtisanonut päivähoidon keväällä tai kesällä 2019 sinun tulee tehdä uusi päivähoitohakemus. Ilmoita hakemuksen lisätiedoissa tarvittava tuntimäärä ( 84 , 85-146 tai yli 146 tuntia / kuukausi)