Ohjattu toiminta

ilmoittautuminen on nyt auki

Alla näet kalenterin ja tuntikuvaukset

Ilmoittautuminen kursseihin verkkokaupan kautta ja viikottaisiin ohjauksiin kahvioon 044 4745 450

Verkkokaupassa ei ole jonotus mahdollisuutta, joten otathan yhteyttä jos jäät ilman paikkaa. Näin saamme tiedon ja voimme tarjota peruutuspaikkoja tai ilmoittaa uusista ryhmistä. liikunta@kannus.fi otsikolla "kurssi täynnä" tai marianne.nivala@kannus.fi

 

Ohjattu kalenteri kevät 2022

 

 

Tuntikuvaukset

VESILIIKUNTA

 

VESIJUMPPA

Monipuolista ja helppoa vesiliikuntaa välineillä ja ilman. Tunnilla hyödynnetään veden vastustavia ominaisuuksia. Osallistuja pystyy säätämään tunnin tehokkuutta tekemällä liikkeet voimakkaammin tai rauhallisemmin. Vesijumppa on nivelystävällistä, mutta tehokasta ja soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille. KitinVaparin monitoimiallas.

  • Maanantain ikääntyneiden vesijumppa klo 13.30-14.00 Ilmoittatuminen joka viikko kassalle tai numeroon 044 4745 450. Vesijumppamaksuna uintimaksu tai seniorikortti. Ohjaaja päästää osallistujat pukutiloihin yhdessä ennen jumppaa noin 15 min aikaisemmin eli klo 13.15.
  • Perjantain aamuvesijumppiin ilmoittatuminen joka viikko kassalle tai numeroon 044 4745 450. Vesijumppa maksuna uintimaksu tai seniorikortti tammikuun ajan.

VESICIRCUIT

Monipuolista vesiliikuntaa välineillä ja ilman kiertoharjoitteluna.Alussa alkulämmittely, jossa käydään liikkeet läpi. Osallistuja pystyy säätämään tunnin tehokkuutta tekemällä liikkeet voimakkaammin tai rauhallisemmin. Vesijumppa on nivelystävällistä, mutta tehokasta ja soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille. KitinVaparin monitoimiallas.

Ilmoittautuminen joka viikko kahviossa tai kahvionnumeroon 044 4745 450. Hinta tammikuun ajan pelkkä uintimaksu, jatkossa uintimaksu + 2€.

LASTEN UIMAKURSSIT

Jaettu iän mukaan. Alkeisuimataitoja opetteleville tai vähän jo osaaville. Harjoittelemme uinnin alkeita leikkien kautta. Tavoitteina oppia sukeltamaan, kellumaan, liukumaan ja lopulta uimaan selällään ja mahallaan. Opettelemme myyrä- ja alkeisselkäuinnin alkeita. Ohjaaja hakee ja palauttaa ryhmän kahvioon. KitinVaparin opetusallas.

Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi. 

UIMARYHMÄ arat

Alkeisuimataitoja opetteleville aremmille uimareille. Pienempi ryhmäkoko. Harjoittelemme veteen totuttautumista leikkien kautta. Tavoitteina oppia kastautumaan, kellumaan välineen kanssa sekä oppia vesirohkeutta. Opettelemme myyrä- ja alkeisselkäuinnin alkeita ryhmän tason mukaan. Ohjaaja hakee ja palauttaa ryhmän kahvioon. KitinVaparin opetusallas.

Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi. 

LASTEN TEKNIIKKAKURSSI

Isossa altaassa uimataitoisille 8 -10-vuotiaille. Uimataitovaatimus 25 m yhtäjaksoisesti. Kehitämme uintikuntoa, harjoittelemme uintitekniikoita, hyppyjä sekä sukelluksia sekä muita vesitaitoja. Uimarit suoraan altaalle. 

Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi. 

OHJATTU TOIMINTA 

MIESTEN OHJATTU KUNTOSALI

Ohjattua kuntosaliharjoittelua miehille. Aiempaa kuntosali osaamista ei tarvitse olla, joten tervetuloa mukaan aloittelijakin. Ohjaaja opastaa laitteisiin ja tekniikoihin. Mukaan tarvitset sisäliikuntaan sopivat kengät sekä liikuntaan sopivat rennot vaatteet sekä halutessasi juomapullon. Kuntosalilta löytyy lukittavat pukukaapit. Ohjaamassa Teemu Wirkkala. Kurssi alkaa maksuttomalla kolmen kerran kokeilulla 24.1.-7.2.2022, jonka jälkeen kurssiin on mahdollisuus osallistua 6 kerran kurssille 14.2.-28.3. 15 € hintaan.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta tai kahvioon 044 4745 450

IKÄÄNTYVIEN KUNTOSALIKURSSI

Kuntosaliharjoittelua ohjatusti miehille ja naisille KitinVaparin kuntosalilla. Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi (30.4.2022 saakka.) Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa ota yhteyttä 044 4745 450.

Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi. 

LIIKKARIT

  • 5-6-vuotiaat
  • Taapero - vanhempi 2-4 vuotiaat

Alle kouluikäisille lapsille suunnattu monipuolinen liikuntaharrastus, jossa lapset pääsevät harjoittelemaan liikunnan perustaitoja leikin ja yhteisen tekemisen kautta. Liikkareissa tutustutaan eri liikuntavälineisiin ja siihen miten oma keho toimii temppuradoilla temppuillessa. 5-6-vuotiaiden ryhmässä lapsi jää ryhmän kanssa liikkumaan ja Taapero-vanhempi ryhmässä liikutaan vanhemman kanssa yhdessä. Takalon koululla. Liikkarit ovat osa Askelista hyvinvointiin 2 -hanketta ja ovat maksuttomia. Ohjaamassa Ada Helen.

PERHETEMMELLYS

Alle kouluikäisille lapsille suunnattu maksuton liikuntasalivuoro. Lapset pääsevät harjoittelemaan liikunnan perustaitoja yhdessä huoltajan kanssa. Liikuntasaliin mahdollistetaan liikunnallisia aktivitettejä erilaisialla liikuntavälineillä ja temppuradoilla. Vuorot ovat omatoimisia ja niihin voi tulla ja lähteä oman aikataulun mukaan. Vuorot järjestetään Askelista hyvinvointiin 2 -hankkeen kanssa yhteistyössä. Ensimmäinen vuoro on keskiviikkona 19.1.2022. Lisätiedot Ada Helen. ada.helen@kannus.fi

 

ETÄJUMPPA

Etäjumpat ovat 30 minuutin mittaisia eri teemoilla olevia liveohjauksia ohjaajan johdolla. Teemoina ovat muun muassa kehonhuolto, käsipainot sekä kuntopiiri. Jumppaaminen onnistuu myös ilman välineitä. Kotona tarvitse tilaa sekä pehmeän alustan matto/jumppamatto. Jumppaaminen seisten kannattaa kuitenkin tehdä lattialla. Liittymiseen tarvitset älylaitteen (tabletti/puhelin/tietokone). Etäjumpat tilataan verkkokaupasta maksamalla osallistumismaksu. Osallistumismaksulla saat liittymisoikeuden tietyn aikavälin kaikkiin etäjumppiin. Liittyminen tapahtuu sähköpostilla, jonne kutsu jumpasta tulee. Jos etäjumppiin liittyminen tuottaa ongelmia autamme mielellämme. 044 4745 453/ Marianne Nivala 044 4745 456/Teemu Wirkkala

Tilaa etäjumpat verkkokaupsta hintaan 10€ aikavälillä 17.1.-6.3.2022

 

Kannuksen kaupungin verkkokauppaan pääset tästä

  

Ryhmiin osallitumiseen ei kysytä/vaadita koronapassia.

Tervetuloa mukaan liikkumaan!