Verkkokaupassa kausi- ja kurssipaikkoja on
enintään 9 hengelle rajoitusten mukaisesti.

Ryhmäkoko on ohjaaja + max 9 ohjattavaa ryhmissä, joissa fyysisesti ollaan samoissa tiloissa.

"Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 10 (kymmenen) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta" AVIn päätöksestä 14.1.2021, luettavissa: Päätös

 

(Kaikki ilmoittautumiset aloitetaan kevään osalta uudestaan. Syksyn ryhmät eivät jatka suoraan samoina.)

Touko - kesäkuun ohjattuihin toimintoihin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 27.4. seuraavasti:

Etäjumpat ja 5-6x kurssi-ilmoittautumiset tehdään verkkokaupasta, verkkokauppa.kannus.fi

                    

Ilmoittautumisia ei oteta vastaan uimahallin kassan kautta
(koskee kurssi-ilmoittautumisia). 

Viikottaisiin ryhmiin (vesijumpat, kuntoportaat + kuntopuisto ja kuntoportaat) ilmoittautuminen KitinVaparin kassalla tai puhelimitse 044 474 5450 uimahallin aukioloajan puitteissa.

 

Kalenteri kevään ohjauksista ja sen alla pieni info tuntikuvaus toiminnasta :

kalenteri

 

 

Sisätiloissa harrastaminen keskeytyy 12. - 30.5.2021 välillä, tämän vuoksi vko:lla 20 on voimassa erillinen etäjumppa kalenteri.

Myös uimahalli ja kuntosali on suljettu toistaiseksi.


https://www.kannus.fi/uutinen/sisatiloissa-harrastaminen-keskeytyy-235-saakka/2394 

  

VESILIIKUNTA

 

VESIJUMPPA

9 paikkaa

Monipuolista ja helppoa vesiliikuntaa välineillä ja ilman. Tunnilla hyödynnetään veden vastustavia ominaisuuksia. Osallistuja pystyy säätämään tunnin tehokkuutta tekemällä liikkeet voimakkaammin tai rauhallisemmin. Vesijumppa hellii niveliä ja soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille. KitinVaparin monitoimiallas.

Ilmoittaudu kahvioon 044 4745 450. Viikoittainen ilmoittautuminen.

Hinta: Uintimaksu + 3€

UIMARYHMÄ 5-8-vuotiaat -KURSSI

5 paikkaa / ryhmä

  1. ryhmä 15:30-16:30
  2. ryhmä 16:30-17:30
  3. ryhmä 18:00-19:00

Alkeisuintia opetteleville tai sen jo osittain osaaville. Keräämme rohkeutta sukeltaa ja uida omatoimisesti selällään ja vatsallaan pää vedessä, opettelemme myyrä- ja alkeisselkäuinnin. Paljon leikkejä. Saatamme välillä käydä tutustumassa ohjaajan kanssa isoon altaaseen (vain ne jotka haluavat). Ohjaaja hakee ryhmän aulasta. KitinVaparin opetusallas.

Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta →  verkkokauppa.kannus.fi . Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi. 

Tiistaisin  26.1-23.2.2021

Hinta: 25€ / 5 kertaa (sis. uintimaksun)

 

LASTEN TEKNIIKKA 7-9-vuotiaat -KURSSI

6 paikkaa

Isossa altaassa uimataitoisille. Uimataitovaatimus 25 m yhtäjaksoisesti. Harjoittelemme uintitekniikoita, kehitämme uintikuntoa ja muita vesitaitoja. Uimarit suoraan altaalle. 

Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta → verkkokauppa.kannus.fi . Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi.

Keskiviikkoisin 27.1.-24.2.2021

Hinta: 25€ / 5 kertaa (sis.uintimaksun)

 
VAUVAUINTI

3 paikkaa (1 paikka sis. vauvan sekä 1-2 vanhempaa) / ryhmä

  1. ryhmä 10:00-10:30
  2. ryhmä 10:30-11:00
  3. ryhmä 11:30-12:00
  4. ryhmä 12:00-12:30

Vauvauinti on vauvojen ja vanhempien yhteinen, koulutetun ohjaajan valvoma lapsen ehdoilla tapahtuva leikkihetki puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Uintiaika on noin 30 minuuttia kerrallaan. Vauvauinnin tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä. Ihanteellisin aloittamisikä on 3-5 kuukautta, silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja hän jaksaa liikkua enemmän. Lapsen tulee painaa vähintään 5kg, jotta hän pysyy lämpimänä altaassa. (KitinVaparin monitoimiallas) Lue myös vauvauinti-info KitinVaparin nettisivuilta.

Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta →  verkkokauppa.kannus.fi . Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi. 

Lauantaisin 30.1.-6.3.2021

Hinta: 72€ / 6 kertaa (sis. vauvan sekä 1-2 vanhempaa)


AIKUISTEN UIMAKOULU ALKEISKURSSI 

3x

Kurssin tarkoituksena on käydä läpi aivan alkutekijöistä alkeisuinnin opetteluihin. Kurssilla käydään läpi mm. kelluntaa, liukua, sukeltamisen aloittelua ja alkeisuintia. Tietyt asiat mennään yhdessä läpi sekä mennään omaa yksilöllistä polkua eteenpäin. Käymme läpi uimisen oppimiseen vaikuttavia tekijöitä ja hiomme yksilöllistä uimisen oppimista. Kurssi soveltuu henkilöille jotka eivät osaa uida joko lainkaan tai todella heikosti. Kurssi alkaa uintiajan päättymisen jälkeen allasosastolla klo 20:00 ja päättyy klo 20:45 jonka jälkeen pukuhuoneista on poistuttava klo 21.10 mennessä. Kurssille ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupassa, kurssikerran uintilippu kuuluu hintaan. 8 paikkaa.

AIKUISTEN UIMAKOULU TEKNIIKKA -KURSSI 

3x

Kurssin tarkoituksena on käydä läpi mm.krooliuinnin, selkäkroolin ja rintauinnin tekniikkaa. Kurssi on tarkoitettu henkilöille jotka osaavat uida hyvin. Kurssilla käydään läpi tekniikat ja hiotaan tekniikkaa kohdalleen. Kurssi alkaa uintiajan päättymisen jälkeen allasosastolla klo 20:00 ja päättyy klo 20:45, jonka jälkeen pukuhuoneista on poistuttava klo 21.10 mennessä. Kurssille ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupassa, kurssikerran uintilippu kuuluu hintaan. 

8 paikkaa.


OHJATTU TOIMINTA

 

SISÄPYÖRÄILY 

8 paikkaa

Spinning eli sisäpyöräily kehittää peruskuntoa, vahvistaa sydäntä ja verenkiertoelimistöä sekä suuria jalkalihaksia, pakaroita, pohkeita ja alaselkää. Spinning kehittää hapenottokykyä ja lihaskestävyyttä. Spinning tunneilla voit säätää vastuksen ja polkemistahdin oman tuntemuksen mukaan. Ota tunnille mukaan pieni pyyhe, sisäliikunta-/spinningkengät, juomapullo sekä pyöräilyyn sopivat housut (kapeat lahkeet, etteivät ne tartu polkimiin). KitinVaparin spinningsali. 

Viikoittainen ilmoittautuminen KitinVaparin kahvioon 044 4745 450.

Hinta: 5€ / kerta

 
LEVYTANKOJUMPPA

9 paikkaa

Monipuolinen ja teemaltaan vaihteleva harjoitus. Levytankojumppa kehittää lihaskestävyyttä monipuolisesti. Harjoitus sisältää alkuverryttely-osuuden, lihaskunto-osuuden sekä lyhyen loppuverryttelyn. Tästä sinulle uusi harrastus alkuvuoteen! KitinVaparin peilisali.

Viikoittainen ilmoittautuminen KitinVaparin kahvioon 044 4745 450.

Hinta: 5€ / kerta

 
IKÄÄNTYVIEN AAMULIIKUNTA ULKONA -KURSSI

9 paikkaa

Monipuolista liikuntaa sään mukaisesti ulkona. Lenkkeilyä, harjoittelua välineillä ja oman kehon painolla. Kokoontuminen KitinVaparilla (KitinVapari). 

Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta → verkkokauppa.kannus.fi . Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi.

Hinta: 15€ / kevätlukukausi

 

ELÄKELÄISTEN AAMULIIKUNTA -KURSSI

9 paikkaa

Liikuntaa vaihtelevin teemoin sisällä ja ulkona. Luvassa esimerkiksi keppijumppaa, kahvakuulailua, pelailua sekä venyttely- ja liikkuvuusharjoituksia. Ulkoliikuntaa sään salliessa. Kokoontuminen KitinVaparilla. Suunnitellaan yhdessä kevään tulevia liikuntahetkiä! (KitinVapari).  

Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta → verkkokauppa.kannus.fi . Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi.

Hinta: 20€ / kevätlukukausi

 
IKÄÄNTYVIEN KUNTOSALIKURSSI

9 paikkaa

Kuntosaliharjoittelua miehille ja naisille. (KitinVaparin kuntosali) Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta → verkkokauppa.kannus.fi . Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi.

Hinta: 20€ / kevätlukukausi

 

IKÄÄNTYVIEN KUNTOSALI NAISILLE -KURSSI

9 paikkaa

Kuntosaliryhmä on tarkoitettu vain naisille. (KitinVaparin kuntosali). Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta → verkkokauppa.kannus.fi . Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi.

Hinta: 20€ / kevätlukukausi

 

ÄIJÄSALI-KURSSI

9 paikkaa

Ohjattua kuntosaliharjoittelua miehille. Sisältää lämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja venyttelyn. Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta → verkkokauppa.kannus.fi . Ilmoittautuminen koko kurssin ajaksi.

Hinta: 40€ / kevätlukukausiFRISBEEGOLF KURSSI 

6x

Haaveena frisbeegolfin harrastaminen? Nyt hyvä peruspaketti, niin aloittelijoille kuin vähän jo lajiin tutustuneille. Kurssilla käydään läpi heittotekniikoita ja lajin sääntöjä. Omat kiekot eivät ole pakollisia. Kurssille ulkoliikuntavarustus. Kokoontuminen hiihtostadionin parkkialueelle ennen tunnin alkua. Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta.NAISTEN KUNTOSALIKURSSI 

6x

Kurssilla tutustutaan kuntosaliharjoitteluun kiertoharjoittelun keinoin. Kerta sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden sekä venyttelyn. Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta.VOIMAILUKURSSI 
6x

Voimaharjoittelun alkeita kaikentasoisille. Kurssilla opetellaan tekniikoita ja voimaharjoittelun alkeita. Kokoontuminen KitinVaparin aulassa ennen tunnin alkua. Mukaan kurssille sisäliikuntavarustus. Ilmoittautuminen ja maksu verkkokaupan kautta.LAJIKOKEILU NUORET & AIKUISET

Tutustutaan Kitinkankaan urheilualueen ulkoliikunta mahdollisuuksiin joka kerta vaihtelevalla teemalla. Kokoontuminen KitinVaparin aulaan. Ulkoliikuntavarustus. Lajeina mm. frisbeegolf, tennis sekä yleisurheilu.KUNTOPORTAAT + KUNTOPUISTO 

Peruskestävyyttä ja lihaskuntoa kaikentasoisille. Kokoontuminen Kitinkankaan kuntoportailla. Osallistujille mukaan ulkovarustus sekä juomapullo.

 

KUNTOPORTAAT

Tehokasta kunnonkohotusta monipuolisesti koko keholle. Mielekästä ulkoliikuntaa kaikentasoisille liikkujille. Ulkovarustus ja juomapullo kannattaa olla mukana. Kokoontuminen kuntoportailla ennen tunnin alkua.

 

TEEMUN LENKKI   
  
5€ / kerta
Kertailmoittautuminen   

Kehitetään peruskestävyyttä kävelyn ja juoksemisen keinoin. Soveltuu kaikentasoisille kuntoilijoille. Harjoitus sisältää lämmittelyn, kestävyys- ja lihaskunto-osuuden sekä venyttelyn. Kokoontuminen KitinVaparin aulaan. Ulkoliikunta varustus.

 

IKÄÄNTYVIEN ULKOLIIKUNTA

5€ / kerta
Kertailmoittautuminen

Ikääntyvien ulkoliikuntaa vaihtelevien teemoin. Sisältää lämmittelyn, kestävyys- ja lihaskunto-osuuden sekä venyttelyn. Kokoontuminen KitinVaparin aulaan. Ulkoliikunta varustus.