ETÄJUMPAT
 
- voit osallistua yhteen tai kaikkiin jumppiin maksamalla maksun verkkokaupan kautta https://verkkokauppa.kannus.fi, täytä myös lomake: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite
- maksettuasi saat sähköpostiisi kutsun liittyä etäjumppiin, HUOM saat kutsun jumppaan viimeistään tuntia ennen jumppan alkamista.
- jumpat toimivat google meets palvelun välityksellä.
 

Etäjumppa 10€/ hlö/ 1 kk (11.10.-5.11.2021)

etä 41-44

Etäjumppa ikääntyville
Koko kehon lihaskuntoharjoittelua. Sisältää lyhyen lämmittelyn ja lihaskunto-osuuden. Harjoitus on kohdistettu ikääntyville ihmisille.

Kotikuntopiiri
Koko kehon harjoittelua kuntopiirin omaisesti kotijumpan keinoin. Kehittää etenkin lihaskestävyyttä

Käsipaino
Käsipainojumppa on kaikille suunnattu lihaskuntoa ja kestävyyttä parantava harjoitus. Soveltuu kaiken kuntoisille liikkujille. Tarvitset käsipainot tai jotkut kotoasi löytyvät välineet (esim. kahvipaketin).

Kahvakuula
Puolen tunnin treeni kahvakuulalla. Sisältää lyhyen lämmittelyn, koko kehon kahvakuultaharjoittelun sekä lyhyen loppupalauttelun. Tehokas puolituntinen.

Kehonhuolto (toiminnallinen)
Jokaiselle liikkujalle sopivia kehoa huoltavia liikkeitä sekä venyttelyjä. Tunnit vaihtelevat sisällöiltään.

Kehonhuoltoa (rauhallisesti venytellen)
Koko kehoa läpikäyvä venytysharjoitus rauhalliseen tahtiin. 

Perusvälineinä kaikkiin jumppiin matto sekä halutessasi käsipainot (esimerkiksi juomapullot/kahvipaketit)
Huomioithan oman kuntotasosi ja muut mahdolliset rajoitteet ja pidät tarvittaessa taukoja. Kotona tulee ottaa huomioon, että sinulla on esteetön tila jumpata. Asianmukaisilla kengillä saat jumpasta turvallisen (avojaloin, tossut, sisäkengät).
 
 
Tervetuloa liikkumaan myös etänä!