KanTo Kansalaisopiston

ajankohtaista:

Kansalaisopiston toimintakausi on päättynyt koronaviruspandemian seurauksena. Olemme selvittäneet etäopetusmahdollisuuksia suositusten mukaisesti ja pieni osa opettajista olisi halunnut jatkaa opetusta etänä. Kansalaisopistolla ei ole käytettävissä etäopetukseen soveltuvia välineitä tai alustoja, joten emme voi järjestää opiskelijoille ja opettajille yhdenvertaisia edellytyksiä. Etäopetuksen järjestäminen olisi vaatinut pidettäviin tunteihin nähden suurta työpanosta, jota emme poikkeuksellisessa tilanteessa pysty takaamaan. Tulemme jatkossa kehittämään etäopetusmahdollisuuksia tarvetta vastaavasti.

Opiskelijat saavat peruuntuneita kertoja vastaavan hyvityksen syyslukukauden 2020 maksuihin. Hyvitys on opiskelijakohtainen, eikä etuutta voi siirtää toiselle henkilölle/perheenjäsenelle. Hyvitystä ei palauteta rahana.

*********************************************************************************

Kansalaisopiston KAIKKI KURSSIKOKOONTUMISET ja YKSITYISTUNTIOPETUKSET on koronaviruksen leviämisen varotoimenpiteenä PERUTTU TOISTAISEKSI Kannuksessa ja Toholammilla.

KEVÄTNÄYTTELY la 18.4.2020 on PERUTTU. Karaokekonsertti su 19.4.2020 on PERUTTU.

*********************************************************************************

KanTo kansalaisopiston lukuvuoden 2019-2020 opinto-ohjelma jaetaan postitse torstaina 22.8.2019. ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE ALKAA PERJANTAINA 23.8.2019 KLO 10. Tätä aikaisemmin tulleita ilmoittautumisia ei huomioida.

Kursseille ilmoittautuminen ja opinto-ohjelma nähtävillä osoitteessa:

          ja tästä linkistä.Vapaa-aika