KanTo Kansalaisopiston

ajankohtaista:

 

 

KanTo kansalaisopisto kiittää sekä kurssilaisia että
opettajia opintokaudesta 2020-2021.
Tervetuloa opiskelemaan kursseillemme tulevallakin kaudella.
Mukavaa kesää kaikille!
 

 

                                                                        ePassi ja Smartum

Internetissä ilmoittautumisen yhteydessä kansalaisopiston kurssimaksut on mahdollista maksaa heti verkkomaksuna ePassilla tai Smartumilla. Opintosetelialennusta emme valitettavasti voi huomioida verkkomaksussa. Mikäli et voi/halua maksaa verkkomaksuna, lähetämme sinulle myöhemmin laskun. Mobiilimaksut eivät ole käytössä ePassilla ja Smartumilla maksaessa, vaan verkkomaksu tehdään heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkosivuilla.

 

 

Kiitos kaikille vapaa-ajankyselyyn vastanneille!

Vastauksia tuli yhteensä 569 kappaletta.

Arvoimme vastanneiden kesken:

- 5 kpl tuotepaketteja / 

Janika Kujala, Perttu Niemi, Maria Markkio, Jonna Ylikangas ja voittajalle ilmoitettu.

- 50 €:n etuseteli KanTo -kansalaisopiston vuoden 2021 kurssimaksuun. / 

Tapio Erkkilä

- Lippuja kevään 2021 hyvinvointimessuille Kannukseen. / 

Simo Porkola, Hannele Ilola, Ella Toikkanen, voittajalle ilmoitettu, Eliisa Manninen, Susanne Koskela, Marja-Liisa Kattilakoski, Pauliina Mattila, Leila Keski-Korpi ja Leila Helenius.

- 5 kpl valintasi mukaan joko kuntosalin 1/2 vuoden kortti tai 10 kpl uimalippuja KitinVapariin. /

Hannu Mäki-Hollanti, Heleena Kinnunen, Eero Hanni, Marika Gardner ja Niko Koivisto

- Valintasi mukaan joko vuoden kuntosalikortti tai 50 kpl uimalippuja KitinVapariin. / 

Teija Tervo

Onnittelut voittajille!

 

 

Tiedote lv. 2020-2021

Tulevalle kansalaisopiston opintokaudelle 2020-2021 on todennäköisesti tiedossa koronan vuoksi useita nopeaa reagointia vaativia muutoksia käytännön asioissa. Tästä syystä opinto-opasta ei jaeta perinteisesti paperioppaana kotitalouksiin. Kurssitiedot ovat aina ajan tasalla sähköisessä muodossa osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kannus/

Paperisia opinto-oppaita asiakkaat voivat halutessaan noutaa Kannuksen kaupunginvirastolta, Kannuksen kirjastosta, KitinVaparista, Toholammin kunnantalolta, Toholammin kirjastosta ja Sykäräisen kirjastosta to 20.8.2020 alkaen. Mahdollisuuksien mukaan toimitamme oppaita jaettavaksi myös muihin paikkoihin. Tulostettava opinto-ohjelma löytyy www-sivuilta pdf-muodossa.

Kurssikokoontumisissa noudatamme kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia turvavälien, hygienian ym. varotoimenpiteiden osalta. Tarvittaessa järjestämme etäopetusta mahdollisuuksien mukaan.

Kevätkauden 2020 keskeytyneiden kurssien opiskelijat saavat peruuntuneita kurssikertoja vastaavan hyvityksen syyslukukauden 2020 maksuihin. Hyvitys on opiskelijakohtainen, eikä etuutta voi siirtää toiselle henkilölle/perheenjäsenelle. Hyvitystä ei palauteta rahana. Hyvitys huomioidaan syyskauden laskutuksessa opiston toimesta. Oikeus hyvitykseen on voimassa 31.12.2020 saakka.

Lukuvuoden 2020-2021 opinto-ohjelma julkaistaan torstaina 20.8.2020 klo 19 osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kannus/

Ilmoittautuminen kursseille alkaa perjantaina 21.8.2020 KLO 10. Tätä aikaisemmin tulleita ilmoittautumisia ei huomioida. Kursseille ilmoittautuminen ja opinto-ohjelma osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kannus/

Kursseille ilmoittautuminen ja opinto-ohjelma osoitteessa

          ja tulostettavissa tästä linkistä.