Kannus on mukana Kilometrikisassa

Kuvassa: Jussi Niinistö iltalenkillä.

Kannus on mukana Kilometrikisassa!

Nyt on oikea aika lähteä keräämään omia kävelykilometrejä ja kartuttamaan samalla Kannuksen kokonaispottia valtakunnallisessa kampanjassa.  Käveltyjä kilometrejä voi kerätä 1.5. - 31.10. välisellä ajalla, joten aikaa on.

Kannuksen kaupungin vapaa-aikapalvelut haastavat kisaan mukaan kaikki kannuslaiset. Kannuksen joukkuenimi on: Kannuksen kävelijät, ja sen kapteeniksi on lupautunut pitkistä askelistaan tunnettu kaupunginjohtaja Jussi Niinistö.

Osallistuminen on helppoa.

Käy rekisteröitymässä osoitteessa: kavelykilometrikisa.fi , joukkuetunnuksella: Kannus1.

 

Hyvinvointipäällikkö Johanna Prokkola kannustaa kaikkia osallistumaan kävelykisaan, säännöllinen liikunta voi lähteä vaikka tästä kisasta liikkeelle ja jokainen kävelty kilometri ovat kartuttamassa yhteistä pottia.

  • Toivotaan, että Kannus tulee nousemaan ainakin Keski-Pohjanmaan alueella eniten kävelykilometrejä keränneeksi kaupungiksi, Johanna toteaa.
  • Säännöllinen kirjaaminen voi antaa omalle liikkumiselle uutta potkua kun voi helposti seurata myös omien kilometrien karttumista.

Kannuksen kaupunki haluaa kannustaa kampanjan kautta liikkumaan kävellen ja hyödyntämään alueen hyvät puitteet sekä luonnon helmassa että myös rakennetuilla kevyen liikenteen väylillä.

 

Kävely todella tehoaa. Jo reilun kuukauden kuntokävely tavallisen hyötyliikunnan lisänä näkyy ja tuntuu. Kuntokävely tarkoittaa vähintään puolen tunnin rivakkaa menoa sauvoilla tai ilman neljänä päivänä viikossa. Kun myös päivittäiset työ- ja asioimismatkansa taittaa jalan tai pyörällä, kroppa saakin jo runsaasti kaipaamaansa liikuntaa.

 

.