Terveiset hammashoitolasta!

Koululaisia kutsutaan hoitoon yksilöllisesti arvioidun suunnitelman mukaan.

MUISTAKAA TULLA VARATULLE AJALLE. Jos koneellamme on ajan tasalla oleva kännykkänumero, saat/huoltajasi saa 2 päivää ennen aikaaa tekstiviestimuistutuksen.

Lisäksi voi laittaaa kännykän muistuttamaan vielä lähempänä aikaa.


Lestijokilaakson ajanvaraus hammashoitoon on 040 804 2200 (puheluun saatetaan vastata naapuripitäjistä, siellä näkyvät meidänkin ajanvaraukset).

Tekstiviestiperuutukset (ei puheluja) numeroon 040 804 2290. Peruuttaessasi ilmoita oma nimesi ja aika, jonka haluat perua, sekä hoitola, josta ajan perut. Peruessasi tekstiviestillä muista varata itse uusi aika ajanvarausnumerosta.


Erikoishammaslääkäri Rita Kohtala keskittyy oikomishoitoon.
Kannuksessa työskentelevät hammaslääkärit Pekka Korhonen ja Anna-Maija Korhonen ja Arja Syri. Marjukka Hotakainen myös alkusyksystä. Suuhygienistinä jatkaa Heidi Karppinen.

Joskus muinoin Mannerheimin Lastensuojeluliitto jakoi ekaluokkalaisille hammasharjan, tahnan ja mukin (Kiitos!), jossa luki: "HARJAA HAMPAAT HUUHDO SUU, HAMMASPEIKKO LANNISTUU."

Muuten se on vieläkin ok, mutta vaahdon sylkeminen riittää, ellet halua huuhtoa liikaa makua pois. Fluori vaikuttaa paremmin kun et purskuttele vedellä harjauksen jälkeen.