Kuntalaisaloite

Kunnan asukkaalla on kuntalain 28§:n mukaan oikeus tehdä kunnalle aloitteita sen toimintaa koskevissa asioissa. Aloitteen tekijälle on ilmoitettava aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet. Valtuuston tietoon on saatettava vähintään kerran vuodessa sen toimivaltaan kuuluvissa asioissa tehdyt aloitteet ja niiden johdosta suoritetut toimenpiteet.

Tällä lomakkeella tehdään virallisia kuntalaisaloitteita. Palautteet ja muut yhteydenotot kaupungin palveluista lähetetään palautelomakkeella. Kuntalaisaloitteen voi tehdä myös kuntalaisaloite.fi -palvelussa.

Aloitteen vastaanottaja on Kannuksen kaupungin hallinto-osasto
- sähköposti kannus.kaupunki@kannus.fi
- käyntiosoite Asematie 1, Kannus
- postiosoite PL 42 69101 Kannus
- puhelin 06 8745 111

Kuntalaisaloite välittyy kaupungin kirjaamoon ja hallinto-osastolle sekä aloitteen tekijän antamaan sähköpostiin. Antamalla yhteystietosi aloitteesi kirjataan saapuneeksi ja toimitetaan kaupungin asianomaiselle viranomaiselle käsittelyä ja mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten. Diaarinumero toimitetaan sinulle sähköpostitse. Voit valita, haluatko tiedon päätöksestä sähköpostitse vai kirjeitse.

Täytä kuntalaisaloitelomake, tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Tutustu kuntalaisaloitteen rekisteriselosteeseen

Etunimesi:*  
Sukunimesi:*  
Katuosoite:*  
Postinumero:*  
Postitoimipaikka:*  
Sähköposti:*  
Haluan tiedot:
Kirjoita aloitteesi:*